Slimme sociale is netwerktools

Hootsuite

Voor welke netwerken werkt het: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Youtube
Gratis versie: ja, maar maximaal 3 sociale profielen

Wat je ermee kunt doen: Hootsuite is een van de toonaangevende tools voor sociale netwerken. Hiermee kunt u sociale netwerken maken, plannen en posten. Like de berichten van degenen 2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd die je volgt, retweet en sorteer de inhoud in duidelijke kolommen. In de betaalde versie kun je ook statistieken evalueren en taken toewijzen in een team.

Een zoekopdracht is handig, waarmee je kunt achterhalen wie op Twitter (zonder ze te volgen) welk probleem oplost en daar een oplossing voor aanbiedt (en zo misschien een contract krijgt of in ieder geval je professionele reputatie versterkt).

 

Ervaring: “Ik heb Hootsuite erg handig gevonden voor het volgen van specifieke trefwoorden die trending zijn op sociale media. Door discussies met berichten te bekijken waarin mensen vragen naar de beste tool voor het monitoren van sociale media, konden we hen onze tool aanbieden. Hierdoor konden we potentiële klanten nauwkeurig targeten”, beschrijft Kateřina Tygl, een expert in online marketing, over haar ervaring.

Belangrijkste voordeel: u kunt op één scherm een ​​overzicht hebben van verschillende threads met discussies op sociale netwerken. En zelfs in de gratis versie.

2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd

Facebook Creator Studio

Welke netwerken zijn geschikt voor: Facebook, Instagram
Gratis versie: ja

Wat u ermee kunt doen: berichten maken, plannen en plaatsen, ze filteren op huidige status (gepland, gepubliceerd, gearchiveerd…), formaat (bijvoorbeeld video, foto’s, verhalen). Houd bij hoe uw berichten en profielen het doen (bezoeken, weergaven, bereik) en beheer advertenties. En natuurlijk kun je reageren op reacties en berichten.

Creator Studio heeft aparte interfaces voor Facebook en Instagram, zodat je berichten niet door elkaar raken. De tool is heel overzichtelijk ingedeeld, het maken en plannen van inhoud is eenvoudig, je hoeft dus niets ingewikkelds te leren.

Ervaring uit de praktijk: “Van de tools voor het inplannen van posts gebruik ik alleen Facebook Creator Studio. Het is handig en u kunt twee kanalen tegelijk opnemen. Als je van netwerken houdt, heb je niet eens een tool nodig. En als het voor u noodzakelijk maar vervelend is, dan helpt de planningstool u zeker. Vrijdag zit je twee uur bij hem en wordt je de hele week verzorgd”, adviseert Eliška Vyhnánková, een expert op het gebied van sociale netwerken.

 

Het belangrijkste voordeel: u kunt er een onbeperkt aantal pagina’s of profielen in beheren.

Nadelen: je kunt er niet alle sociale netwerken in beheren.

Aanbevolen leesmateriaal:  u hoeft niet op elk netwerk aanwezig te zijn. Kies er gewoon een of twee die voor u werken en door uw klanten worden gebruikt. In ons artikel zullen we u adviseren over hoe u het juiste sociale netwerk kiest .

Buffer

Welke netwerken zijn geschikt voor: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Youtube
Gratis versie: nee, alleen 14 dagen gratis proefperiode

Hoe het werkt: Met de ovulatie te bevestigen hier  Buffer kun je meer dan een maand van tevoren berichten maken, plannen en publiceren. Het wordt ook gebruikt om statistieken te evalueren, vermeldingen bij te houden en opmerkingen te beheren. De functie voor het maken en sorteren van hashtags voor Instagram is handig.

De gebruikersinterface  eu email list van Buffer is horizontaal en zeer duidelijk verdeeld. U zult het strakke, heldere ontwerp en de duidelijk begrijpelijke indeling van de bedieningselementen op prijs stellen, zodat u niet lang hoeft te zoeken naar waar u wat moet instellen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *