Onlinepost – Sådan sender du fysisk post elektronisk

Onlinepost: vidste du, at du med ClickSend kan sende breve elektronisk?

Sikker på, vi ved, at den hurtigste og mest effektive måde. At få en besked til alle dine kontakter på er via sms – med 98 % åbningsrater. Og uovertruffen tid til at konfigurere og sende. Kan du ikke gå galt med tekstbeskeder. Men nogle gange er der nogle omstændigheder, hvor traditionelle. Fysiske breve er den foretrukne metode. Til at kommunikere eller til at sende vigtige dokumenter.

Vi forstår, at fysisk udskrivning og afsendelse af sneglepost kræver meget tid og energi, især når der sendes i bulk. Printe dine breve, lægge dem i en konvolut, stemple dem, forsegle dem og så afsted til posthuset? For ikke at tale om at bestille papirvarer, skifte tonere og printerdiagnostik… der må være en bedre måde.

Og der er!

Den virtuelle Telefonnummerbibliotek ClickSend-printer- og onlinepostløsning fjerner alt det gentagne arbejde med at sende breve – hvilket giver dig mulighed for dramatisk at forbedre dine processer og få dine vigtige dokumenter ud til dine kunder og klienter meget hurtigere, pålideligt og effektivt.

Online-indlæg: Den nye normal
Med det seismiske skift i, hvordan vi arbejder og lever på grund af en global pandemi, bliver flere tjenester, der automatiserer typiske offline opgaver, let tilgængelige online.

Der er adskillige måder at sende breve på nu

Telefonnummerbibliotek

Og den bedste metode ge lists vil afhænge af deres indhold/formål, din modtager, dine tidsbegrænsninger, omkostningsovervejelser og andre faktorer.

Det er fortsat ekstremt vigtigt at sende fysiske breve, og ofte er der situationer, hvor det ikke kan lade sig gøre at have digitale kopier af dokumenter. Selv med virksomheder, der primært er online, står til at opnå enorme stigninger i omsætningen ved at sende fysiske dokumenter – tjek hvordan Gemtracks oplevede massiv vækst ved at sende fysiske dokumenter (drevet af ClickSend Post selvfølgelig?).

Manuel generering og udsendelse af breve kan være kompleks og tidskrævende

Dette bliver Друга потенцијална придобивка endnu mere kompliceret, når du skal udsende masseforsendelser, og især når disse skal være personlige og præcise.

Online postløsninger giver dig mulighed for at sende fysiske breve og postkort uden selv at skulle på posthuset eller håndtere kuverter og frimærker. Du behøver ikke engang selv at udskrive dit brev eller dine dokumenter!

ClickSend giver en altomfattende gateway, der giver dig mulighed for at sende ægte, fysisk post fra din computer over internettet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *