Hvad er nitrogen-doteret grafen? Et overblik

Nitrogendoteret grafen er et materiale afledt af grafen. Grafen er et amorft, todimensionelt materiale, der består af to lag og et enkelt atom. Forskerne undersøgte strukturen og egenskaberne af grafen ved at bruge røntgenpulverdiffraktion, Raman-spektroskopi og FTIR. Disse teknikker gav information om størrelsen af ​​grafenkrystallitterne, antallet af lag og de funktionaliteter, der er knyttet til grafenoverfladen.

Røntgenpulverdiffraktionsmønster

En røntgenpulverdiffraktionsundersøg Landets e-mail-liste else af nitrogendoteret grafen afslørede en ny morfologi, der involverede dannelsen af ​​et kantplan. Denne morfologi er relateret til tilstedeværelsen af ​​nitrogen- og svovlatomer. En anden måde at undersøge egenskaberne af nitrogen-doteret grafen er ved at studere dets struktur og sammensætning. Nitrogendoteret grafen har forskellige atomforhold end grafen med kulstofatomer. Som et resultat har nitrogendoteret grafen en særskilt struktur og morfologi.

Landets e-mail-liste

Læs mere: VVS-problemer, som du står over for, bør du overlade til de professionelle

Røntgenfotoelektronspektroskopi

Røntgenfotoelektr Hvad er nitrogen-doteret grafen? Et overblik onspektrene af nitrogen-doteret grafen afslører tilstedeværelsen af ​​defekter i strukturen. Især N-relaterede defekter viser opdelingen af ​​signalet. Denne spaltning er relateret til nitrogenatomet, der danner bro mellem to grafenlag.

XPS er et kraftfuldt værktøj til at analysere kemiske modifikationer på overflader, og det kan også bruges til at undersøge heteroatom-doteringer i kulstofnanomaterialer. Selvom kulstofnanomaterialer har fremragende iboende egenskaber, skal de ofte gennemgå kontrolleret modifikation til specifikke applikationer. Bor og nitrogen er de mest populære dopingstoffer i kulstofnanomaterialer, men fosfor er et nyt alternativ, som for nylig har fået opmærksomhed. Hundredvis af undersøgelser har brugt XPS til at kar aob directory akterisere dopingmidler i forskellige materialer, men det meste af fokus har været på nitrogen. Vigtig forskning er i gang for at bestemme den nøjagtige atomare bindingskonfiguration af nitrogen.

Nitrogenatomer i grafen forbedrer mange

genskaber af kulstofmaterialer, herunder elektrokemisk kapacitet i Li-ion-batterier. Virkningen af ​​nitrogen på grafen er tydelig i modelforsøg. N-doterede grafenfilm blev dyrket ved kemisk dampaflejring på kobber-, acetonitril- og SiO2/Si-substrater. Disse film blev derefter udsat for XPS for at studere deres elektroniske strukturer før og efter lithiumfordampning.

Det spektrale område af nitrogen-doteret grafen er domineret af to toppe i ND-regionen. Hver af disse toppe har en forskellig kemi, og energiforskellen mellem de to toppe er omkring 0,9 eV.

Læs også: Vejledning til installation af udendørs vægbelysning til skønhed og funktion.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *